Konsert med JeeYoung Park
31. juli 2014

Shall we meet Renaissance and Baroque? 
Konsert I Svene kirke ved kantor JeeYoung Park
onsdag 30. juli kl. 19.00


Middelalderuka i Numedal har gleden av å presentere en unik utøver på et unikt barokkorgel!


Onsdag kveld får publikum oppleve musiker JeeYoung Park spille på det unike barokkorgelet fra 1797! Orgelet ble innkjøpt av midler samlet inn av gruvearbeidere.  

Kveldens tema er derfor barokkmusikk.

JeeYoung Park skal spille verker av J .P. Sweelinck, G.Frescobaldi, G. Muffat og J.S.Bach. Etter konserten kan publikum å få en visning og orientering om orgelet.

JeeYoung Park er utdannet pianist fra Sør-Korea og studerte deretter cembalo og orgel 7 år i Tyskland. Hun har mastergrad og solisteksamen fra Karlsruhe og Leipzog og er utdannet i Kirkemusikk II ved Norges Musikkhøgskole i Oslo,.

Park har konsertert på mange historiske orgler av bl.a. Gottfried Silbermann og Zacharias Hildebrandt i Tyskland, og spilt mye i kirkene i Leipzig. Hun har et utstrakt repertoar fra 1600 tallet til samtids musikk.

JeeYoung har deltatt i flere konkurranser og var semifinalist flere ganger i bl.a. Tokyo i Japan og i Toulouse, Frankrike.

Siden 2012 høsten jobber JeeYoung Park som kantor i Øvre Eiker, også fra høsten 2013 til sommer 2014 som kantor i Flesberg.