PrintOdd Norstoga tok Numedølene med sin sjarm og sin musikk
 
 
 
 
 Tekst, Foto, Video:  Maj-Lis Bogstrand Mogen @Krativ Kultur AS
 
 
Odd Norstoga ga Numedølene en glitrende konsert bestående av alt fra rolige ballader til rytmiske melodier og endatil noen sanger som virkelig hadde "trøkk", og alt godt spunnet sammen av artige og hyggelige historier.
Repertoiret var noe for en hver smak, og det passet godt til et aldersmessig godt sammensatt publikum.
 
 
 
 
 
 
 
 
Bygdetunet viste seg fra sin fineste side denne julikvelden, det var pusset og stusset og gjort klart for den 15. åpningskonserten i Middelalderuka i Numedal.  Værgudene var også med oss og forgyllet denne fine kveldsstunden.
 
 
 
Innslusingen av publikum gikk veldig greit i år, man hadde lært fra fjoråret og systematisert billettlukene, i tillegg gjorde bussene sitt til at tilstrømningen ble jevnt fordelt.
 
 
 
Folk kom tidlig, men det var ingen sak å sitte i denne lune sommerkvelden en time eller to og vente på at han Ødd skulle komme med bandet sitt.
 
 
 
 
Lederen for Middelalderuka, Lill Samuelsen og ordfører Eli Hovd Prestgården er klare for å ønske aktører og tilhørere velkommen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kjære Numedøler, Vi har et langt pensum vi skal igjennom i kveld, så her er det bare å sette i gang! - og bandet ga virkelig alt helt fra starten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Repertoiret var blandet, sommerkvelden var vakker, det var 22. juli og vi hadde alle i bakhodet den tragiske hendelsen som fant sted for 5 år tilbake.  "Dette landet" fikk mange av oss til å kjenne på en nasjonalkjensle og et vemod og en stolthet over tilværelsen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Takk for meg, sa Ødd, og vi sier takk for en fantastisk konsert denne flotte sommerkvelden på bygdetunet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tips en venn