PrintSigrid Moldestad ga oss en stemningsfull lkveld på Søre Kravik gård

 
 
 
 
 
Tekst, Foto, Video:  Maj-Lis Bogstrand Mogen @Kreativ Kultur AS
 
 
177 gjester hadde benket seg tidlig for å få med seg konserten.  Mange kjente godt til Sigrid Moldestad og hennes musikk, og var spente på hva konserten ville by på. Med sin vakre og varme stemme ispedd av fele og gitar og bass ga de oss en fantastisk stemningsfull kveldsstund på Søre Kravik gård.
 

 
 
 
 
 
 
Om Sigrid Moldestad sies det:  "Moldestad er ein svært allsidig artist; ho trakterer fele og hardingfele betre enn dei fleste spelemenn, ho har ei klokkeklår røyst full av varme og kjensler, ho spreier rytme og musikk-glede slik at heavyfansen hopper med musikken, og ho har ein lyrisk nerve som går rett til hjarta !"  Dette er noe vi trygt kan skrive under på etter kveldens konsert!  Hun har spilt på jassfestivaler, folkemusikkfestivaler og tar også gjerne inn country, en svært allsidig artist.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Middelalderloftet på Søre Kravik er preget med sirlig innskårede fabeldyr som pynter beitskiene  ved inngangsdørene og hjørnestav på endeveggen.
 
 
 
 
På gården driver familien en en gårdsbutikk, der selger lAnita sine sølvsmedprodukter, og her viser hun frem de flotte skinnfellene som har blitt preget med middelalderske symboler fra gården.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vertskapet kan endelig sette seg ned og nyte konserten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tips en venn